10 dingen die je niet meer met de hand moet doen nu je ChatGPT hebt

Beginnen met AI? Deze 10 dingen moet je *nooit* meer handmatig (laten) doen.

Ik had ongelijk over AI. Want dit is hoe het is: AI is hier en AI gaat niet meer weg en AI gaat totaal veranderen hoe jij werkt als marketeer, schrijver of creator.

Ik schreef je eerder in deze nieuwsbrief dat je rustig moest afwachten tot AI volwassener werd en dan verder kijken. Slecht advies. Of misschien: AI werd iets sneller volwassen dan ik dacht. Hoe dan ook: AI overspoelde de contentwereld, en mij dus ook, en ik moest mee met de stroom.

Ik beloofde je dat ik in deze nieuwsbrief niet continu over AI zou praten. Ook dat gaat anders lopen. Want de basisprincipes van contentmarketing veranderen nooit, maar verder is de afgelopen maanden alles veranderd. En wat nog niet veranderd is, gaat binnenkort veranderen.

Dus vanaf nu beloof ik je het omgekeerde: ik ga het veel over AI hebben. Heel veel. Omdat ik op het moment ook heel veel met AI bezig ben. Ik geef jou als lezer van Het Grote Verhaal VIP-toegang tot mijn experimenten - of ze nou slagen of falen - en als je op 'Reply' drukt en me laat weten wat jij met AI (niet) doet, wil ik daar heel graag met je over van gedachten wisselen.

Ok, door naar de inhoud.

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je en krijg toegang tot alle abonnee-content.
Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(