Trainingen

Als trainer, docent of spreker mik ik altijd op maximale energie, interactie en goede sfeer. Ik geniet daar enorm van. Een kwartiertje over de trends in contentmarketing? Een strategieleergang van 7 weken? Toch liever iets er tussenin? Ik heb een heleboel formats kant en klaar op de plank liggen, maar voor jou maak ik ook graag iets op maat.

Blogworkshop: en nou allemaal bloggen!

Hackathon, snelkookpan, masterclass... Onder allerlei namen geef ik al jaren blogworkshops met één doel: iedereen aan het bloggen krijgen. In een dagdeel genees ik iedereen in de groep van writer's block, laat ik zien dat je écht binnen 3 uur een artikel kunt schrijven en deel ik de belangrijkste quick wins voor het lekker leesbaar maken en promoten van een blogtekst. Aan het eind van de sessie loopt iedereen naar buiten met een min of meer af blog-artikel. Jij blij, deelnemers blij, Marketing blij. En ik blij, want dit is een hele leuke training om te geven.

Deelnemers over deze training:

Eric, commercieel directeur van een digital agency:

Veel praktische handvatten en bruikbare tips. De nuchtere, heldere uitleg en anekdotes van Bouke maken de workshop heel leuk om te volgen. Echt een aanrader!

Peter, financieel expert:

De volgende keer dat je deze workshop geeft, doe ik gewoon weer mee!

Kim, freelance copywriter en blogger:

Echt de beste schrijfcursus ever!

Schrijven voor LinkedIn

Wat moet ik vandaag nou weer op LinkedIn zetten? Een vraag die veel verkopers, marketeers en ondernemers zich iedere dag stellen...

chrijven voor LinkedIn is 1/3 strategie, 1/3 copywriting en 1/3 gewoon beginnen en volhouden. Ik leer je hoe je dat op de rails zet, hoe je nooit meer zonder ideeën zit en hoe je posts schrijft die de juiste mensen aanzetten tot actie.

Contentstrategie: de basis

Deze training maakte jarenlang deel uit van de SRM-opleidingen Marketing en Communicatie. Daarna gaf ik hem aan tientallen ambitieuze online marketeers bij Leaped. Maar ook in-company vinden veel bedrijven het fijn om hun mensen de basis van contentmarketing mee te geven. En dan blijkt het ook voor ervaren marketeers helemaal niet zo gek om even uit de waan van de dag te komen en de basics nog een keertje op te frissen...

(Ik pas de training altijd aan op basis van de leervragen van cursisten. Ik heb hem voor 2 klanten ook ingekort naar een soort 'mini-seminar' dat diende als 'inhoudelijk deel' van een personeelsevenement. Vertel me je plannen en we bedenken een variant die bij jou past.)

Training op maat

Staat er niks bij voor je? Heb je speciale wensen? Zoek je een spreker voor congres of (online) event? Laten we even bellen, dan bedenken we samen iets geweldigs.

Mail me op bouke@boukevlierhuis.nl
Bel me op 06-123 88 426
Of plan meteen een afspraak

Prijzen van mijn trainingen vind je op de pagina 'Wat kost een IT-tekstschrijver?'

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(