Over mij

Ik schrijf marketingteksten voor IT-bedrijven en ik adviseer over het inzetten van online content. Ik heb het naar mijn zin op de plek waar strategie, creativiteit en technologie bij elkaar komen. Enthousiasme verspreiden, kennis delen en processen verbeteren horen bij mijn dagelijks werk.

Al sinds 1999 adviseer ik klanten over welke technische oplossing het beste bij hun zakelijke uitdaging past. Sinds 2006 combineer ik dat met het adviseren over online marketing en content en sinds 2019 specialiseer ik me in het werken met B2B IT-bedrijven. Mijn filosofie: het internet is bedacht om mensen te helpen. Doe dat dan ook. Zo bind je ze aan je merk en zo haal je uiteindelijk klanten binnen.

Wat wil je bereiken?

Laten we een keer samen kijken naar je dromen en toekomstplannen. Want dromen en plannen worden doelstellingen. Doelstellingen worden doelgroepen. Doelgroepen worden kanalen, content en technieken. Zo komt online content tot leven. En, niet onbelangrijk, tot resultaten.

Wat doe ik?

Maar hoe dan? Dat zie je op mijn dienstenpagina!

Meer weten?

Wil je meer over me weten? Heb je een vraag? Laat dan even van je horen. Ik verheug me erop! Je vindt me ook vaak op LinkedIn.

Laten we samen iets moois gaan maken!

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(