Zal ik je komen helpen?

Meer weten over mij? Maak snel een afspraak.

Vaak ben ik op pad als trainer, webinar-presentator en adviseur, maar meestal schrijf ik marketingteksten voor IT-bedrijven. Je vindt mij waar strategie, creativiteit en technologie bij elkaar komen. Ik houd ervan om enthousiasme te verspreiden, mijn kennis te delen en processen te verbeteren.

Al sinds 1999 adviseer ik klanten over welke technische oplossing het beste bij hun zakelijke uitdaging past. Sinds 2006 combineer ik dat met online marketing en het schrijven van teksten. Sinds 2019 specialiseer ik me in werk voor B2B IT-bedrijven.

Het internet is bedacht om mensen te helpen met informatie. Doe dat dan ook. Deel je kennis, beantwoord vragen. Wees aanwezig, sympathiek en vrijgevig. Zo bouw je autoriteit op, bind je mensen aan je merk en haal je uiteindelijk de beste klanten binnen.

Wat wil je bereiken?

Maar alles begint met een duidelijk doel. Laten we dus samen kijken naar je dromen en toekomstplannen. Die zetten we om in doelstellingen, doelgroepen, kanaalkeuzes, content, techniek en tactieken. Zo komt online content tot leven. En - niet onbelangrijk - tot resultaten.

Mijn expertise

Bijna al mijn expertise deed ik op in de praktijk. Processen, problemen en projecten waar ik inmiddels aardig wat verstand van heb zijn contentstrategie voor IT-bedrijven, het maken van een nieuwe website voor een IT-bedrijf, het doormeten van contentmarketing met data en analytics en het inzetten van LinkedIn voor B2B-bedrijven.

Ik bekijk contentmarketing nog steeds als de HTS'er die ik van oorsprong ben: je bestudeert de uitdaging, je verzamelt zo veel mogelijk informatie en dan ontwerp je een oplossing. Werkt het? Door naar de volgende uitdaging. Werkt het niet? Dan probeer je wat anders.

Wat ik voor je doe

Maar hoe dan? En wat kost zo'n grapje? Dat zie je op mijn dienstenpagina.

O, en lees ook even de 10 redenen waarom je met mij zou moeten gaan werken. Een goed voorbeeld van leuke, wervende copy. Al zeg ik het zelf.

Meer weten?

Wil je meer over me weten? Heb je een vraag? Wil je een uurtje sparren? Laat dan even van je horen. Ik verheug me erop! Je vindt me ook vaak op LinkedIn en Twitter.

Laten we samen iets moois gaan maken!

Mail me op bouke@boukevlierhuis.nl
Bel me op 06-123 88 426
Of plan meteen een afspraak

Of lees eerst dit nog even:

10 Redenen om met mij te gaan werken
10 redenen om nu aan het werk te gaan met een ervaren, gespecialiseerde IT-tekstschrijver. En toch ook best een leuk stukje ;-)

Alle blogs en nieuwsbrieven vind je in het archief.

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(