Over mij


bouke vlierhuis contentmarketingIk ben Bouke Vlierhuis. Ik ben een all-round internetmarketeer. Ik heb het naar mijn zin op de plek waar strategie, creativiteit en technologie bij elkaar komen. Enthousiasme verspreiden, kennis delen en processen verbeteren horen bij mijn dagelijks werk.

Al sinds 1999 adviseer ik klanten over welke technische oplossing het beste bij hun zakelijke uitdaging past. Sinds 2006 combineer ik dat met het adviseren over online marketing en het maken van geschreven content. Het internet is bedacht om mensen te helpen hun doelen te bereiken. De aanbieder die zijn klanten daar het best bij helpt krijgt de omzet.

Wat wil je bereiken?

Maar dan moeten we het natuurlijk eerst hebben over wat je eigenlijk wilt. Ik vind het geweldig om samen met een manager of ondernemer te kijken naar dromen en toekomstplannen. Dromen en plannen worden doelstellingen, doelstellingen worden doelgroepen en doelgroepen worden kanalen, content en technieken. Zo komt online (content)marketing tot leven en, niet onbelangrijk, tot resultaten.

Meer weten?

Wat ik voor je kan doen staat op mijn dienstenpagina.
Voordrachten en trainingen vind je op de pagina die – hoe onverwacht! – ‘Voordrachten en trainingen‘ heet.

Wil je meer over me weten? Heb je een vraag? Laat dan even van je horen. Ik verheug me erop! Je vindt me ook vaak op Twitter en LinkedIn. Laten we samen iets moois gaan maken!

Bouke op het WWW

Ik blog regelmatig voor MarketingFacts en af en toe ook voor Nieuws.Social en FrankWatching. Daarvoor was ik Harde Kern bij 42bis.

Op Nieuws.Social en op ManMag kun je interviews met mij lezen. Het één wat meer on-topic, qua contentmarketing, dan het ander ;-)

Op Medium schrijf ik over dingen die me bezig houden, maar geen directe link hebben met contentmarketing of online marketing.

In een vorig leven schreef ik veel over poëzie, literatuur en muziek op Hanta, Recensieweb, Athenaeum.nl, De Contrabas en Meander (oude site, nieuwe site).

Ook Vrij Nederland, dagblad Trouw en De Groene Amsterdammer publiceerden ooit artikelen van mij. Maar veel daarvan is inmiddels in de digitale oud papier-bak verdwenen. Alleen hier staat nog een interview dat ik maakte voor De Groene.

Ik ben een onregelmatige instagrammer en concentreer me daar op katten, singlespeedfietsen, koffie en kunst.

Op Hattemse Aantekeningen doe ik een poging om al mijn poëzie, verhalen en essays te verzamelen. Daar kom ik niet erg aan toe.

 

actiefoto door Picmaickel