Diensten: wat ik voor je kan doen

Strategisch advies

Ontwikkel samen met mij je strategische visie. Ik bouw voor jou een proces waarin je waardevolle klantdata verzamelt en je contentcreatie en -marketing inricht voor maximaal effect en minimale kosten. Het kiezen, inrichten en uitrollen van de juiste software is daar een essentieel onderdeel van, dus ook daarbij sta ik je terzijde.

Meer lezen >>

Creatie

Als ‘senior copywriter’ help ik je bij het plannen, ontwerpen, maken, testen en analyseren van alle tekstcontent voor je website, app, bot, campagne of kennisbank. Ik coach en leid je schrijversteam, organiseer brainstorms en creatieve sessies om originele content-ideeën te produceren en ik help je bij het bouwen en vastleggen van je tone of voice voor een consistente omnichannel gebruikerservaring.

Meer lezen >>

Training

Als trainer, docent of eventspreker mik ik altijd op maximale energie, interactie en goede sfeer. Ik geniet daar enorm van. Een kwartiertje over de trends in contentmarketing, een leergang van 7 weken of iets er tussenin? Ik heb een heleboel *formats* kant en klaar op de plank liggen, maar ik kan ook iets helemaal op maat maken voor jouw training of event.

Meer lezen >>