Hoe je prikkelende socials en goede whitepapers maakt. Plus wat dingen over creativiteit, samenwerken en het heelal...

Last-minute crowdsourcing als bron van awesome content-onderwerpen (en lol).

Ik schrijf altijd op maandag deze nieuwsbrief en probeer dan op woensdag op LinkedIn het onderwerp te teasen. Dus toen er deze woensdag geen LinkedIn-post live ging vanuit Buffer, wist ik dat ik iets verkeerd gedaan had. Ik had een hele volle maandag gehad, met (te) veel meetings, en op die dag geen nieuwsbrief geschreven.

Damn. I screwed up.

Maar niet getreurd, van de nood een deugd gemaakt, roeien met de riemen, etc.: ik vroeg mijn LinkedIn-volgers gewoon even om wat input voor een quick and dirty nieuwsbrief. Nou, dat heb ik geweten.

Waar moet Het Grote Verhaal morgen over gaan, was de vraag. En de antwoorden waren zo divers, dat ik niet kon kiezen. Ik behandel ze dus allemaal.

Eerst maar even de wat meer filosofische vragen. Hebben we dat gehad.

O, en eerst eerst: er staat weer een nieuwe B2B Content Podcast online! Tycho Luijten van Dapper Agency legt ff in een half uurtje uit waarom we B2B content al decennia verkeerd doen. En hij heeft nog gelijk ook. Verfrissend:

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je en krijg toegang tot alle abonnee-content.
Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(