Alle podcasts waarin ik te gast was

In deze post vind je voortaan al mijn podcast-optredens.

Een nieuwe site is altijd aanleiding om eens een beetje op te ruimen en te structureren. Sommige van deze podcasts stonden al ergens op mijn blog, sommige waren op mysterieuze wijze verdwenen... Vanaf nu verzamel ik al mijn podcast-optredens in deze post.

Ik ben zelf vooralsnog te lui om een podcast te beginnen, maar ik vind optreden in die van iemand anders superleuk. Neem even contact op als je denkt dat mijn verhaal voor jouw luisteraars relevant is!

Marketing voor IT-bedrijven

Tim Hanse wilde me wel eens aan de tand voelen over contentmarketing voor IT-bedrijven. Dus haalde ik speciaal voor hem mijn bloemenpolo uit de kast.

Hoe zien websites er in 2025 uit?

Met Milan van Bruggen heb ik het hier over allerlei verschillende aspecten van contentmarketing. Vooral over hoe het denken over content veranderd is. En, hoewel ik me niet graag laat verleiden tot toekomstvoorspellingen, een filosofietje over hoe websites er in 2025 uit zullen zien. Alleen maar leuker omdat het inmiddels natuurlijk vet achterhaald is. Met gastoptreden van Sjaak de Grasmaaier.

Content slim hergebruiken

Maaike Gulden geeft me de ruimte om uit te weiden over een van mijn stokpaardjes: het hergebruik van content. Of liever: het gebrek daaraan bij veel bedrijven en bureaus.

Online content doelgericht inzetten: hoe haal je er het meeste uit?
Je online content slim inzetten. Leer hoe je van één stuk content wel 200 stukken content kunt maken door deze te hergebruiken.

Hoe 038 Digital meteen een succes werd

In De Meeting Room, de podcast van Samira Salman, mag ik mezelf op de borst kloppen over het succes van 038 Digital, het eerste echte Zwolse digital marketing-event.

Het contentproces. Best belangrijk.

Met Mathijs Kok van Unhyped had ik het over het contentproces. Want we zijn altijd druk bezig met dingen maken en online gooien, maar we vergeten daarbij de rest nog wel eens. Beheer, onderhoud, systemen, processen... Boring. Maar nodig.

Enrise Business Talks: over e-commerceprojecten

Niet echt een podcast, maar te leuk om niet te delen: Enrise Business Talks. Bij Enrise liepen ze al een tijdje rond met het idee voor een videoformat, maar een goede host ontbrak. Toen bleken ze een freelance copywriter te kennen die wel aardig kon kletsen. De eerste aflevering kun je gewoon bekijken, voor de rest moet je je inschrijven.

Enrise Business Talks over e-commerce
Enrise Business Talks is een korte online talkshow waarin we in iedere aflevering een onderwerp bespreken van de business side van IT-projecten.
Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(