Als je de grip op je content kwijt bent

Content-beheer en onderhoud. Saai misschien, maar ze kunnen een hoop stress opleveren.

Ik heb niet vaak slapeloze nachten van mijn werk, maar het komt voor. Een verhaal over de boring kant van content: het beheer.

Een projectleider waar ik graag mee werkte belde me op: ze vond de teksten die ik voor een klant - haar klant - had gemaakt 'echt onder de maat' waren. Ze kende me als een goede schrijver, zei ze, en dit was werk 'beneden mijn niveau'.

Ik vind dat heel erg, als ik iemand zo teleurstel. Daar kan ik dus wakker van liggen.

Even wat context.

Van 1 site naar 3

Het ging om een bedrijf dat bezig was met een serieuze herpositionering. Twee productlijnen werden afgesplitst van het moederbedrijf en er waren dus twee nieuwe websites gemaakt. Op de originele website moesten de afgesplitste producten verdwijnen, terwijl de SEO moest worden op de overgebleven diensten beter moest.

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je en krijg toegang tot alle abonnee-content.
Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(