6 Onmisbare tools voor content curation

Content curation: het herpubliceren van andermans content, voorzien van eigen duiding. Ik ben er een enorm voorstander van, maar het staat of valt het met je tooling.

Content curation: het herpubliceren van andermans content, voorzien van eigen duiding. Ik ben er een enorm voorstander van en ik probeer het dan ook regelmatig te doen. Het resultaat ervan zit jij nu te lezen. Maar omdat curation een repetitief en potentieel tijdrovend proces is, staat of valt het met je tooling. Voor mij is dat nog steeds een worsteling.

Ik maakte deze post met MyCurator, een WordPress-plugin met AI-dienst die ik aan het testen ben. Maar er zijn nog heel veel meer tools, en bijna alle tools in dit artikel heb ik getest. Om uit te vinden wat bij jouw proces past, zul jij dat ook moeten doen vrees ik.https://www.searchenginejournal.com/content-curation-tools/327077/

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(