Actief betrokken bij Sky10 sinds de oprichting

De uitdaging van Sky10: complexe IT-materie vertalen naar begrijpelijke, aantrekkelijke content.

Sky10 is een marketing agency voor IT- en techbedrijven. Zij dagen hun klanten uit om marketing écht anders te doen. Dat doen ze met unieke verhalen en marketing met meer lef. En tot nu toe lukt ze dat. Hun uitingen zijn prikkelend, uitdagend en scherpzinnig. Als je als techbedrijf echt wilt groeien, ga je naar Sky10.

Ik ken oprichter Marcia nog van een tijd voordat Sky10 bestond. Sinds het bedrijf in 2021 is opgericht help ik al met het schrijven van verschillende soorten content. Daarnaast leid ik interviews op video in goede banen.

Bouke spreekt de taal van IT’ers

Marcia Moestoredjo, CEO & founder Sky10:

“Bij Sky10 creëren we campagnes die bestaan uit verschillende facetten. We denken vooraf strategieën uit en weten vervolgens welke producten we daarbij nodig hebben. Bouke helpt daarin bij het schrijven van de teksten, telkens in andere vormen. Zo schrijft hij whitepapers, blogs, referentiecases of webteksten voor ons. Het maakt niet uit waarmee we komen, want we weten dat we op Bouke kunnen rekenen.”

"Hij begrijpt de materie en spreekt de taal van IT'ers."

“Het fijne van Bouke is dat hij kwalitatief goede content maakt. Hij begrijpt de inhoud van de materie en spreekt de taal van IT’ers. Zelfs als het een heel moeilijk onderwerp is, weet hij gericht door te vragen. Al die input weet hij tot prikkelende content om te zetten. Ook al is een onderwerp niet spannend en vrij recht door zee. Toch weet Bouke daar het juiste verhaal van te maken met een goede tone of voice.”

Van moderator tot conflictbemiddelaar

“Sommige van onze klanten hebben een talkshow, een zogenaamde roundtable. Bouke helpt ons daarin als moderator tijdens de gesprekken. Dat is iets compleet anders dan zijn schrijfwerk. Hij leidt gesprekken en zorgt ervoor dat er interessante verhalen naar voren komen. Daarin hanteert hij een hele leuke, haast flamboyante manier van interviewen. In ons vak heb je soms mensen die niet uit zichzelf loskomen tijdens een gesprek. Bouke weet hen op een leuke, losse manier toch aan de praat te krijgen. Zo ontstaan mooie verhalen.”

"Je kunt iets volledig zorgeloos aan Bouke uit handen geven. Hij is een multi-inzetbaar talent."

“Je kunt iets volledig zorgeloos aan Bouke uit handen geven. Zelfs als er een conflict is met een opdrachtgever. Hij heeft het in zich om dat conflict weer recht te praten. Al met al is Bouke een multi-inzetbaar talent, die ons sinds de oprichting in 2021 op meerdere vlakken helpt.”

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(