Complexe techniek van Rapid Circle begrijpelijk brengen

Ik werk al een flink aantal jaren voor Rapid Circle. Telkens schrijf ik weer iets anders, van blogs en whitepapers tot webpagina’s en cases.

Rapid Circle is een Microsoft Cloud Partner met 450 werknemers. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van de cloud-oplossingen. Daarin focussen ze zich op Microsoft-technologie.

Rapid Circle bracht meer dan 250 grote organisaties in onder andere de zorg, onderwijs en productie naar de cloud. Denk aan St. Antonius Ziekenhuis, VolkerWessels en Heineken. Het zijn echte pioniers op het gebied van de cloud. Niet voor niets zijn ze al jarenlang gerenommeerde partners van Microsoft.

"Samenwerken met Bouke bevalt ons extreem goed."

Bouke’s combinatie tussen techniek en business

Wilco Turnhout, co-founder en Chief Strategy Officer van Rapid Circle:

“Samenwerken met Bouke bevalt ons extreem goed. Ten eerste weet hij heel veel van ons verhaal en hoe wij in de markt staan. Dus ik kan hem heel kort briefen. Daarna weet Bouke precies wat hij moet doen. Ik vind dat hij een heel hoog niveau heeft qua schrijven. Maar vooral zijn begrip van de techniek en wat we daarmee doen, helpt enorm. Zonder begrip wordt het lastig om teksten te schrijven. Daarnaast bekijkt hij alles vanuit de benefits voor de klant. Dat is een zeldzame competentie, die combinatie tussen techniek en business.”

"Die combinatie tussen techniek en business is een zeldzame competentie."

“Laatst hadden we bijvoorbeeld een campagne voor de zorgsector. De campagne bestond uit een verhaal om de zorg voor te bereiden op de toekomst. En daar moet op technisch gebied van alles gebeuren. Voor deze campagne heeft Bouke zes verhalen geschreven. Die campagne was behoorlijk succesvol. We zijn nu bezig met vijf opportunities uit die campagne.”

De kunst van het schrijven

“Bouke snapt waarover iets gaat en weet dat simpel op te schrijven. Daarnaast is hij heel wendbaar. Op het moment dat hij net de essentie mist in een geschreven tekst, dan heeft hij aan twee woorden genoeg om met een paar aanpassingen toch nog het maximale te bereiken. Ineens is het dan een hartstikke goed stuk. Dat is heel prettig samenwerken. Schrijven bestaat uit wetmatigheden die je moet volgen, maar de kunst is om daarin precies de juiste snaar te raken. En dat lukt Bouke.”

"Hij heeft aan twee woorden genoeg."

“Wat ik eigenlijk na al die jaren werken met Bouke wil zeggen is: dank je wel. Ik ben onwijs blij met onze samenwerking. De juiste man vinden voor een functie als deze is als een speld in een hooiberg. Ik heb weinig tijd nodig om hem aan het werk te zetten, wat mij ook weer productiever maakt in mijn functie. Samenwerken met Bouke kent alleen maar winnaars.”

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(