Maandelijkse sparringpartner van Pixelpillow

Met Pixelpillow spreek ik maandelijks af om in een adviserende rol mee te denken over marketingvraagstukken.

Pixelpillow is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten. Het bedrijf richt zich op het creëren van unieke, digitale ervaringen die voldoen aan de behoeften van hun diverse klantenbestand. Ze houden ervan om iets ingewikkelds achter de schermen er aan de voorkant simpel uit te laten zien. Dat moet zowel functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Voor Pixelpillow lever ik een iets ander dan bijdrage dan gebruikelijk. Met Milan spreek ik maandelijks af om mijn licht te laten schijnen op zijn activiteiten. Als sparringpartner help ik Milan, het one-man-marketing-en-sales-team van Pixelpillow, met marketingvraagstukken.

Een frisse blik en effectieve communicatie

Milan van Bruggen, Founding Partner van Pixelpillow:

“Ik vind het heerlijk om met Bouke in gesprek te gaan over vraagstukken die we als organisatie hebben. En dan gaat het me er niet om dat hij per se op alle vragen een antwoord heeft. Bouke biedt in ieder geval een frisse blik, ongeacht de vraag die ik stel. Hij heeft ook meegedacht aan de tone of voice die wij nu voeren, waardoor hij ook direct meedenkt in de vorm waarin we onze content kunnen gieten.”

"Bouke biedt een frisse blik. Zijn adviezen pas ik direct toe."

“Een belangrijk ding dat ik van Bouke heb geleerd is om niet te praten in termen van: ‘het zou kunnen, mogelijk of misschien.’ We moeten gevoelsmatig iets steviger in onze schoenen staan, volgens hem. En zulke adviezen pas ik direct toe, waardoor we in korte tijd al veel winsten boeken. Iets minder nuance, en meer zeggen hoe het staat. Of dat direct leidt tot meer leads? Dat is lastig te meten. Het loopt in ieder geval mooi door.”

Nerdmatch made in heaven

“Bouke is bovenal een slimme gast. Dat vind ik gewoon fijn. En hij heeft natuurlijk best veel ervaring in de technologie en IT. Hij is gewoon een nerd eigenlijk, in de goede zin van het woord. Dat ben ik ook. Dus de nerdmatch is vrij hoog. Hij snapt ons vakgebied en heeft dezelfde ambitie die wij hebben: kwaliteit leveren. Dat willen wij in ons vak en hij in het zijne. Daarom is het fijn als iemand als Bouke een uur per maand vrijmaakt om die expertise met ons te delen.”

"Bouke denkt pragmatisch mee bij het inzetten van AI-tools."

“Een mooi voorbeeld. Ik heb, net als iedereen, een bepaald aantal uren op een dag die ik kan werken. Die tijd wil ik efficiënt gebruiken. Daarom maak ik ook deels gebruik van de nieuwe AI-tools die momenteel beschikbaar zijn. Het zorgt ervoor dat ik niet altijd een 9 of een 10 scoor, maar soms een 7 of een 8. Maar ik kan in een maand tijd wel 10 pagina’s creëren, in plaats van twee perfecte. Bouke denkt in zulke situaties heel pragmatisch mee en dat vind ik prettig. Hij begrijpt mijn situatie en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Bouke is van nature een copywriter, maar kan verder kijken dan dat. En dat is heel fijn.”

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(