Van contentcreatie tot videohosting voor Enrise

Ik begon in 2020 voor Enrise met het schrijven van webteksten en blogs. Later hielp ik met het schrijven van videoscripts en ging ik de video's ook presenteren.

Bij Enrise hanteren ze een unieke organisatiecultuur. Het gehele bedrijf is zelfsturend zonder management. Vrijheid is een van de kernwaardes die ze hanteren. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier samenwerk met Enrise.

Enrise is een digital agency, gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe digitale oplossingen van een hoog technisch niveau. Door hun focus op klantgerichte softwareoplossingen en technische innovaties, heeft Enrise zich in de loop der jaren gevestigd als een betrouwbare technisch en strategisch partner in de IT-wereld. Het bedrijf won niet voor niets meerdere awards. Enkele klanten waarvoor deze digital agency werkt zijn onder andere Dr. Oetker, Autotrack en Vodafone Ziggo.

Technische informatie op simpele manier opschrijven

Wendy Kooistra, contentstrateeg bij Enrise:

“De initiële vraag waarmee we bij Bouke kwamen was: kun jij helpen content creëren over de dingen die wij doen? Ofwel: vertaal al die technische verhalen van onze experts naar iets leesbaars voor onze klanten. In Bouke vonden we iemand die goed kan uitleggen wat onze technische oplossingen bijdragen aan de businesscases van onze klanten. Hij heeft veel technische kennis, maar ook de eigenschap om die kennis uit de medewerkers te halen. En dat weet hij op een simpele manier op te schrijven. Die capaciteit hadden we zelf niet voldoende, waardoor we zijn extra handen wel konden gebruiken.”

"Bouke vertaalt de techniek naar een interessant verhaal voor onze business."

“Bouke heeft tal van blogs voor ons geschreven. De ene keer met input van ons en de andere keer moest hij zelf iemand interviewen. Bouke is er goed in om de techniek boven tafel te halen en te vertalen naar een interessant verhaal voor onze business. Ik kan tal van blogonderwerpen noemen waaraan hij heeft meegeschreven. Alle content die hij schrijft, delen wij vanuit Enrise richting onze klanten.”

Een verborgen talent ontdekt

“Later is Bouke ook bijgesprongen bij ons op de videoafdeling. Volgens mij hebben we per toeval een keer bij Bouke gecheckt of hij het zag zitten om video’s voor ons te hosten. Dit omdat hij de technische kennis heeft en goed kan interviewen. Vervolgens heeft hij meegedacht aan een format en geholpen bij het schrijven van de videoscripts."

"We zijn met al die content goed zichtbaar in ons netwerk en daar buiten."

"Het was even zoeken, maar uiteindelijk was dit een schot in de roos. Dit laat maar zien hoe wendbaar Bouke is. Inmiddels doet hij dit al een paar jaar voor ons.”

“Onze blogs worden goed gelezen en mensen kijken met plezier naar onze webinars en andere video-uitingen. We zijn met al die content goed zichtbaar in ons netwerk en daarbuiten. Het is lastig te bepalen welk specifieke blog of welke video die ene nieuwe klant over de streep trekt bij ons aan te kloppen, maar zeker is dat het allemaal bijdraagt aan onze leadgeneratie."

"We schakelen graag met Bouke over wat zou kunnen werken voor ons."

"Bouke is een belangrijke aanvulling op ons team. Niet alleen bij de productie, maar ook in de fase daarvoor schakelen we Bouke graag in om mee te denken over de vorm en om zijn input te horen over wat wel en niet zou kunnen werken voor ons. Al met al is het een hele fijne, ontzorgende samenwerking.”

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(