Blog

Multi-merk contentmarketing: hoe MotorCycle Holdings het doet

Multi-merk contentmarketing: hoe MotorCycle Holdings het doet

What Motorcycle Holdings is doing to optimise its content marketing strategy

MotorCycle Holdings is de grootste distributeur van motorfietsen en motor-accessoires in Australië. Met een enorme lijst aan merken lijkt het onbegonnen werk om een samenhangende contentstrategie bij elkaar te krijgen.

Het geheim zit hem, zoals altijd, in goed luisteren. Door SEO-data, kwantitatieve data en kwalitatieve data te combineren slaagt dit grote bedrijf erin om in ieder geval bij de tijd te blijven wat de trends in de markt betreft.

“We have a number of staff talking to customers every day, understanding what the customer are looking for,” Schoemaker says. “And we can target towards that as well. There is a lot of test and learn.”

What MotorCycle Holdings does to prove its content marketing strategy