marketingmanager, projectleider of product owner?

online marketing agile teams content management

Als marketingmanager, projectleider of product owner heb je een klus te klaren. Dus wil je mensen om je heen die niet alleen inhoudelijke kennis hebben, maar die ook hun eigen veters kunnen strikken als het gaat om het managen van processen en stakeholders. Ik ben ervaren en communicatief sterk en ik kan goed inschatten wanneer iets escalatie verdient. Of juist niet.

Je zoekt een contentmarketeer die zelfstandig schakelt met stakeholders en die zelf de contentprocessen inregelt en bewaakt. Iemand die je op de hoogte houdt en waarschuwt als er dingen mislopen, maar die je niet lastigvalt met operationele details. Je werkdag is al vol genoeg, dus je wilt je mensen graag vertellen welke resultaten je nodig hebt. Het ‘hoe’ en zelfs een groot deel van het ‘wat’ geef je graag in vertrouwde handen.

Waar voeg ik het meeste toe?

Het is mijn missie om binnen jouw team de plek te vinden waar ik het meeste waarde toevoeg. Natuurlijk maak, beoordeel en verbeter ik content voor je, maar tegelijkertijd heb ik mijn ogen en oren open. Ik hou van soepel lopende processen en ik pak dus graag kansen om dingen sneller, minder foutgevoelig en voor iedereen leuker te maken. Ik werk me stevig in in doel en visie van het project. Als stakeholders met verzoeken komen kan ik dus vaak zelf beoordelen of die relevant zijn. Het einddoel? Het creëren van zoveel mogelijk waarde met zo min mogelijk investering. Je kunt me inzetten in agile trajecten, bij het bouwen van apps of websites, bij contentmigraties of in je marketingteam.

Dit ben ik:

  • Creatieve, klantgerichte contentspecialist
  • Gedegen technische achtergrond en innovatieve mindset
  • Hands-on marketeer: bedenken, testen, meten, leren
  • Schrijver/redacteur: kan teksten beoordelen in het licht van doelgroep en strategie
  • Ervaring in allerlei soorten teams, functies en bedrijven

Ik heb 20 jaar ervaring met het adviseren van bedrijven op het gebied van marketing en technologie. 14 jaar daarvan was ik freelance tekstschrijver, websitemaker en marketeer.

Meer weten? Download het informatiepakket:

Informatie Bouke Vlierhuis contentmarketing

Verder praten? Laten we koffie drinken!