Deze nieuwsbrief is gewoon niet goed genoeg

Stuur je beste content naar je beste volgers.

Jij bent mijn abonnee. Mijn trouwe, vaste lezer.

Jij leest dit omdat je niet alleen geabonneerd bent op mijn mails, maar ze ook daadwerkelijk opent en leest. En je krijgt van mij belachelijk weinig terug voor die aandacht.

Want laten we eerlijk zijn: deze nieuwsbrief is gewoon niet goed genoeg. Jij krijgt in ruil voor je persoonlijke data veel te weinig waarde. Dat reken ik zo voor je uit. Maar eerst even dit:

Nieuw: B2B Content Podcast

Nieuw: B2B Content Podcast
Ik weet het: iedereen en z’n schoonmoeder hebben inmiddels een podcast. En toch... Heb ik er nu ook eentje. De B2B Content Podcast is live. Events in B2B-marketing met Samira SalmanHoort een event vooraan of achteraan in de funnel? Moet het lang of kort zijn? Online of offline? Hoe organiseer

Yes! Ik hoor er helemaal bij en heb nu ook een podcast. Luister hem via je browser, Spotify of Apple Podcasts.

Jij vs. de Rest van de Wereld: een rekensommetje

Jij krijgt deze nieuwsbrief iedere maand. Terwijl ik iedere week een blog schrijf op mijn site, waar ook niet-abonnees het kunnen lezen. Jij krijgt als abonnee dus 5 artikelen. De Rest van de Wereld krijgt er 4 (en soms ook nog een gastblog op Marketingfacts of Frankwatching). Je krijgt dus maximaal 25% meer content, terwijl je 1000% leuker bent dan al die casual social media-doorklikkers.

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je en krijg toegang tot alle abonnee-content.
Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(