Dagvoorzitter

Events zijn dé manier om dicht bij je doelgroep te komen. Podium of online, live of opgenomen: je moet als merk zorgen dat er wat gebeurt en dat er wat te zien is.

Om je daarbij te helpen, presenteer ik jouw event. Inmiddels heb ik ervaring met podiumevents van poëziefestivals tot marketingmeetups en met allerlei soorten online sessies.

Ik vind het geweldig om samen met de opdrachtgever en de gasten een verhaal uit te werken en dat in interviewvorm te gieten. Op het podium zet ik me vooral in om de interactie tussen spreker en publiek op gang te brengen, op gang te houden en in goede banen te leiden.

Ik voel me het meest thuis bij events over deze onderwerpen:

  • IT en technologie
  • Marketing
  • Freelancen en ondernemen
  • Duurzaamheid

Jouw event wordt onvergetelijk. Daar gaan we samen aan werken.

Voor de presentatie van een evenement van een dag, inclusief voorbereidingsmeeting en korte voorgesprekken met de sprekers, declareer ik 995 euro.

Voor een online event, videoproductie of podcast krijg je een offerte op maat.

038 Digital

Sinds 2019 presenteer ik (met wat corona-tussenpozen) het kwartaalevent 038 Digital in Zwolle.

038 Digital is een informeel netwerkevent met steeds 2 sprekers over een actueel onderwerp in digitale marketing.

Meer video van 038 Digital op YouTube

Enrise Business Talks

Een online talkshow die ik presenteer voor digital agency Enrise. In interviews met specialisten en klanten van Enrise laten we zien wat Enrise aan expertise in huis heeft en wat de waarde is van hun unieke aanpak.

We bereiden de shows in detail voor, waarbij ik medeverantwoordelijk ben voor het script. Meestal nemen we er dan twee op een dag op.

De belangrijkste uitdaging hier is om het licht te houden en uit te leggen hoe dingen werken, zonder al te veel in de techniek te duiken. Vaak interview ik IT'ers die het niet per se enorm leuk vinden om voor een camera te praten. Het is vooral mijn missie om hen op hun gemak te stellen, zodat zij hun verhaal kunnen vertellen.

En dat je veel pret kunt hebben bij het maken van zo'n talkshow blijkt wel uit de trailer voor de aflevering over API-management:

Een hele aflevering kijken? Op de site van Enrise kun je het tweeluik over de Discovery Phase zien en de eerste aflevering over de kosten van e-commerceprojecten.

Webinar 'De Crosschannel Klantreis'

https://enrise.com/static/fab8c14148e4dc366e5991c5df004431/9016c/Webinar-CCK-email-header.png

Ook voor Enrise: het live webinar 'De Crosschannel Klantreis'. Een ontzettend leuke serie van 3 interviews in een livestream die bedrijven uitlegde hoe ze een app kunnen bouwen die hun klanten graag gebruiken (en die dus omzet oplevert).

Enrise doet deze webinars altijd samen met klanten. Aan mij de opdracht om, met een strak script waar de gasten zich op het moment supreme uiteraard niet aan hielden, de verschillende aspecten van het onderwerp evenwichtig aan bod te laten komen.

Je kunt het webinar gratis terugkijken op de site van Enrise

OmnichannelX 2021

In 2021 presenteerde ik een aantal sessies op de eerste online editie van OmnichannelX, een conferentie voor mensen die zich op hoog niveau met contentmanagement bezighouden.

De presentaties waren vooraf opgenomen, maar de sprekers waren live aanwezig voor een Q&A-sessie. Mijn taak was het om het publiek te verwelkomen, de spreker te introduceren, de video in te starten en daarna het gesprek te begeleiden. Belangrijkste uitdagingen daarbij: soms waren de presentaties zeer technisch. Tegelijk liepen zowel het kennisniveau als de beheersing van het Engels onder het publiek uiteen. Ondanks die uitdagingen ontstonden er een paar mooie momenten, waaronder een emotionele sessie over hoe veel techbedrijven omgaan met hun werknemers.

B2B Content Podcast

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen podcast. Want wie heeft dat tegenwoordig niet? Wat? Heb jij nog geen podcast?

Laten we die dan heel snel samen gaan maken!

B2B Content Podcast
Bouke Vlierhuis interviewt inspirerende Nederlandse B2B-marketeers over contentmarketing.

Wilde plannen? Leuk!

Laten we een afspraak maken. Dan maken we ze concreet.

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(