ambitieuze ondernemer?

online marketing ondernemers

Als ondernemer wil je groeien. Je bent trots op wat je doet en omdat je met dienstverlening of maatwerk bezig bent ken je je klanten. Je weet wat ze belangrijk vinden en welke vragen ze stellen. Ik kan die kennis voor je omzetten in effectieve digitale marketing.

En die heb je nodig. Je klanten oriënteren zich online. Ze vergelijken prijzen, kijken productvideo’s en lezen zich in. Er is heel veel informatie te vinden, dus nemen ze steeds minder vaak eerst contact op met meerdere leveranciers. Ben je online niet voldoende zichtbaar, dan doe je gewoon niet mee.

Groeien met online marketing

Maar laten we het positief bekijken: als je online (content)marketing goed loopt, dan kun je groeien. Concurrentie of geen concurrentie. Ik werk met mede-ondernemers samen op basis van partnerships. Geen hit-and-run advieswerk, geen 100-euro-per-maand-contentabonnementen, maar een echte samenwerking waarbij we jouw digitale marketingoperatie echt op de rails zetten en continu verbeteren. Voordat we afscheid nemen, draag ik zoveel mogelijk kennis over naar jou en jouw mensen. Zo haal jij het meeste waarde uit de samenwerking.

De voordelen voor jou:

  • Online zichtbaarheid bij de klanten die jij wilt hebben
  • Zoekmachinemarketing, social media, website en e-mailmarketing versterken elkaar
  • Makkelijker aandacht krijgen voor events of nieuwe producten en diensten
  • Samenwerking gericht op resultaat, met duidelijke afspraken over tijd en geld
  • Laat je bedrijf zien als de specialist in jouw branche!

Ik heb 20 jaar ervaring met het adviseren van bedrijven op het gebied van marketing en technologie. 14 jaar daarvan was ik freelance tekstschrijver, websitemaker en marketeer.

Meer weten? Download het informatiepakket:

Informatie Bouke Vlierhuis contentmarketing

Verder praten? Laten we koffie drinken!