Zo maak je je marketing agile

'Agile marketing': sommige vinden het het zoveelste lege buzzword. Ik geloof erin. En ik ben niet de enige.

Met het team van Reputations werkte ik aan een aantal nieuwe sites voor USG People. Ik leverde onder andere bijdragen aan de site van USG MarCom. Deze had zo op mijn eigen blog gekund. Daarom deel ik hem even met je.

Zo maak je je marketing agile

'Agile marketing': sommige vinden het het zoveelste lege buzzword. Ik geloof erin. En ik ben niet de enige. Er blijkt zelfs een heus 'Agile Marketing Manifesto' te zijn. Ik nam het door en gaf er commentaar op.https://usgmarcom.nl/artikelen/zo-maak-je-je-marketing-agile-de-7-speerpunten-van-het-agile-marketing-manifesto

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(