Win een dag gratis Bouke!

contentmarketing zwolle bouke vlierhuis

UPDATE: Deze actie is inmiddels voorbij en er is een winnaar. Zie hier.

 

Weet je, ik kan van alles bedenken hier op kantoor. Ik kan blogs schrijven, trainingen ontwikkelen en producten en diensten bedenken waarvan ik denk dat jullie ze interessant gaan vinden. Maar het idee van marketing in het Digitale Tijdperk is juist dat je naar je community luistert en daar je aanbod op aanpast. Daarom vraag ik jou om een leuk en uitdagend antwoord op deze vraag:

Als je mij een dag gratis voor je kon laten werken, wat zou je me dan laten doen?

Wil je weten wat ik kan? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel of blader eens door mijn blog.

En voor jou zit er misschien ook nog wat in! Want als je een leuk antwoord instuurt maak je kans om echt een dag gratis Bouke te winnen. That’s right, je kunt 8 uur advies-, website- of tekstwerk winnen waarmee je je business echt verder helpt.

Laat je antwoord hieronder in de comments achter of stuur me een mail op bouke@boukevlierhuis.nl!

(Wedstrijdvoorwaarden: door mee te doen ga je ermee akkoord dat je bericht wordt gebruikt als materiaal voor blogposts. Ik bepaal welke antwoorden zinnig zijn en welke niet en ik loot eerlijk. Jij belooft niet te gaan huilen als je niet wint.)

Maandelijks de beste artikelen in je mailbox?

10 Replies to “Win een dag gratis Bouke!”

 1. Ik weet dat je mooi schrijft (kreeg eens een dichtbundel) en heb zomaar het idee dat je helder en wakker bent. Daarom zou ik je vragen om samen te kijken naar teksten voor m’n nieuwe website (voor m’n nieuwe bedrijf – ik ga mezelf eindelijk de wereld in werpen ). Ik ga iets doen wat je zweverig zou kunnen noemen en wil dat graag helder en open, en ook met een tikkeltje aardse nuchterheid beschrijven.
  En omdat je wilt luisteren naar je community denk ik dat ik jou ook kan vragen om goed naar mij te luisteren, m’n darlings te killen, shit te burnen en to the point te komen (ook mbt teksten voor m’n website).
  Dus dat zou ik je vragen.
  Veel plezier met luisteren naar je community!

 2. Hoi Bouke, wat een mooi aanbod. Wij zijn Oncogen en maken deel uit van Borstkankervereniging Nederland. We richten ons op mensen die erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker hebben. Weten dat je zo’n genafwijking hebt, is (behalve belastend en vervelend) nuttig, want daardoor kun je je kans op kanker drastisch verminderen en/of vroeg opsporen, waardoor de overlevingskansen verbeteren. Nu is onze website http://www.brca.nl aan een update toe. Bezoekers moeten te hard zoeken om de informatie, die voor hen relevant is, te vinden. Luisteren naar de community is ons dus uit het hart gegrepen. We zijn bezig met het maken van plannen hoe deze website eruit moet zien en waar die aan moet voldoen. We hopen dat we in 2017 onze site opnieuw kunnen lanceren. We doen alles als vrijwilliger. Jouw hulp zou dus heel welkom kunnen zijn.

 3. Ik heb je al eens horen spreken tijdens een bijeenkomst van de sociale media club Almere. Je zou mij en mijn collega van Stad & Natuur erg kunnen helpen onze website een boost te geven. Hoe worden we beter vindbaar, welke foefjes kennen wij nog niet, welke tips heb je voor onze teksten?

 4. Goedemorgen Bouke.

  Het is heel simpel. Als ik een dag Bouke win, zou ik graag een website/huistijl willen voor mijn toekomstige eigen bedrijf. Het werk wat ik doe vind ik super en ga elke dag met een glimlach naar het werk, maar het wordt tijd om iets voor mezelf te beginnen!

  Groetjes Dustin

  1. Hey Dustin!

   Een designer ben ik niet, maar er is bij een website veel meer om over na te denken dan alleen de looks. Dus dat kunnen we doen. Ik zet je erbij!

   Bouke

 5. Hallo Bouke,

  Als ik je een dagje op bezoek zou hebben, dan zou ik je voorstellen aan een groep enthousiaste marketeers die werken bij ondernemers in de Fashion-branche. Zij werken elke dag keihard om met hun soms heel grote dames- en herenmodezaken en soms heel kleine kinderkledingwinkels de strijd te blijven winnen van grootwinkelbedrijven en partijen als Zalando, Wehkamp en H&M. Wij organiseren elk kwartaal workshops en presentaties om ze daarbij te helpen, ze nieuwe ontwikkelingen te laten zien en om ze voorop de stroom te laten drijven. Niet alleen zou je ze kunnen enthousiasmeren, maar je zou ze kunnen inspireren en wellicht kun je ook nog win-win wat heel leuke contacten leggen voor je eigen bedrijf.

  Met vriendelijke groet,
  Karen

Comments are closed.