Social media advertising: alles wat je moet weten

...

hootsuite.comAls contentmarketeer ben ik een enorm liefhebber van organisch bereik. In de realiteit van 2017 is het echter een enorme klus om je doelgroep te bereiken door de tsunami van online content die iedere minuut over ze wordt uitgestort. Dus dat wordt betalen.

Alle serieuze sociale media hebben inmiddels mogelijkheden voor adverteerders. Het zijn er zelfs zo veel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. HootSuite heeft een dappere poging gedaan om ze allemaal op een rijtje te zetten. Ook geven ze een aantal algemene tips voor het maken van een goede social media-advertentie:

1. Use free social media to beta-test your paid social ads 2. Take advantage of targeting features 3. Rotate ads frequently 4. Use small samples to test the text and images used in your ads 5. Understand how ads are sold on different networks 6. Design ads with mobile in mind

Pas helemaal aan het eind pluggen ze hun eigen product. Nou ben ik zelf geen HootSuite-fan, maar het zou zomaar wat voor jou kunnen zijn.

Social Media Advertising: The Complete Guide...

Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nl
Goed bezig! Doorloop de checkout om alle premium content te lezen.
Error! Abonneren lukte niet, want de link was niet geldig :-(
Welkom terug! Je bent nu ingelogd.
Error! Inloggen lukte niet :-( Wil je het nog een keer proberen?
Yessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.
Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.
Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.
Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt :-(